Yoga

Iedereen kan aan yoga doen. Mannen, vrouwen, jong en oud. Of je nu lichamelijke klachten hebt op super fit bent, iedereen kan yoga beoefenen op zijn eigen manier, tempo en intensiteit. De prestatiegerichte cultuur waarin wij leven mag tijdens de yoga les buiten blijven.  Yoga draait om werken aan het opbouwen van kracht, souplesse, ontspanning of een ruimere ademhaling. Het is maar net waar jij op dit moment behoefte aan hebt. 

Yoga is er in verschillende vormen. Er is er altijd wel een die bij jou past.

Massage

Je kan uiteraard een massage boeken als ontspanningsmoment, maar wist je dat er allerlei massagetechnieken zijn, met ieder hun eigen toepassing. Klik op onderstaande knop om alles te weten te komen over de massages die ik aanbied.

Mindwalk

Een mindwalk is een wandeling  waarin gezonde beweging wordt gecombineerd, met diepe ontspanning. Mindwalk integreert op fijne wijze invloeden vanuit yoga en meditatie, met een ontspannen wandeling. Mindwalks vinden altijd in de natuur plaats. Wil je meer weten over de mindwalk, klik dan op onderstaande knop.

Workshops en Evenementen

Naast het reguliere aanbod, organiseer ik ook regelmatig leuke evenementen die jou net dat extra beetje ontspanning geven.  Klik voor meer informatie over de aankomende workshops en evenementen op onderstaande knop.

Benieuwd naar de prijzen van mijn totale aanbod?