Yoga

Flow yoga

Flow yoga stamt af van de Astanga yoga.  Het is een dynamische vorm van yoga. de les wordt rustig opgebouwd naar een dynamische flow waarin de verschillende houdingen vloeiend in elkaar overgaan en de ademhaling centraal staat. Door de focus op je ademhaling creëer je ruimte en ontspanning in je lichaam en geest. De flow bevordert  niet alleen sterke en soepelere spieren maar ook je concentratie en een diepere ademhaling. je voelt je beter en krijgt meer energie. de lessen zijn toegankelijk voor beginners en gevorderden.

 

                      Easy Flow 

Rustige vorm van yoga met zachte benadering van houding. Easy flow  heeft als doel te ontspannen. De houdingen worden langer aangehouden en met een zachte ademhaling kom je tot ontspanning, lichaam en geest.

Nidra yoga

Tijdens Yoga Nidra lijkt het alsof je slaapt, maar je bewustzijn is nog aan het werk op een dieper niveau. Hierbij balanceer je dus als het ware op het lijntje tussen wakker zijn en slapen.

Je werkt naar deze staat toe door middel van een aantal systematische oefeningen en visualisaties. Je komt fysiek, mentaal en emotioneel compleet tot ontspanning en raakt daarnaast in een hele ontvankelijke staat.

Stoelyoga

Stoelyoga is de meest laagdrempelige vorm van yoga. Je hoeft je er niet speciaal voor om te kleden en mag zelfs je schoenen aanhouden als je dit prettig vindt. Een stoelyogales bestaat uit het uitvoeren van milde yogahoudingen op een stoel. Dat kan op een officiële yogastoel, bureaustoel, leunstoel, vliegtuigstoel of rolstoel, het maakt niet uit! Stoelyoga is een rustige bewegingsvorm en daardoor voor iedereen haalbaar, ongeacht leeftijd, omvang, lenigheid of conditie. Als korte opfrispauze in de klas of op het werk als volledig beweeg- en ontspanprogramma voor iedereen die om wat voor reden dan ook niet op de yogamat wil of kan deelnemen.